Skip to main content

Smart Data

Smart Data verzamelt en combineert beschikbare data tot toepasbare inzichten voor gebieds- en projectontwikkeling. Daarvoor maken we gebruik van informatie die wordt gedeeld via social media, geografische gegevens van het Kadaster en statistische informatie van het CBS.

Social Media

Potentiële kopers en huurders delen hun woon- en verhuiswensen via social media, zoals Facebook, Twitter, maar ook LinkedIn, Google+ en Pinterest. Via social media worden mogelijke geïnteresseerden lokaal actief benaderd om hun woonwensen kenbaar te maken of een concreet nieuwbouwproject te delen met hun netwerk.

Kadaster

Het Kadaster registreert vastgoedgegevens en geografische informatie. In het Kadaster zijn niet alleen alle adressen van Nederland vastgelegd, maar is ook de eigenaar, rechten als erfdienstbaarheid of hypotheek en de laatste transactie bekend. Het Kadaster beschikt over actuele verkoopgegevens zoals huizenprijzen, maar biedt ook inzicht in verhuisbewegingen.

CBS

Het CBS verzamelt samenhangende statistische informatie inspelend op behoefte van de samenleving en verwerkt deze tot statistieken over bedrijven, groepen mensen en hun omgeving. Het CBS publiceert gegevens over vele aspecten, van macro-economische indicatoren als economische groei en consumentenprijzen tot de inkomenssituatie van personen en huishoudens.

Contact

T: 020 214 20 08

E: info@ngmrealestate.nl

Amstelveenseweg 500
1081 KL Amsterdam

 

 

Disclaimer   Privacy

Volg ons